Boutique Férrer

Boutique Férrerin tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen

Boutique Férrer toimii sekä verkossa että kivijalassa Helsingissä. Valikoima verkossa voi olla hieman suppeampi kuin liikkeessä. Tavoitteenamme on pitää verkkokaupan varastomäärät täsmällisinä, mutta mikäli tilaamasi tuote on ehtinyt loppua, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse.

Verkkokaupasta tekemäsi tilaus vahvistetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat ovat esitettyinä tuote-esittelyiden yhteydessä. Hinnat ovat eurohintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Tilaukseen lisätään toimituskulu. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Toimitus

Lähetämme tilaamasi tuotteet postipakettina mahdollisimman nopeasti, 3 – 7 arkipäivän kuluttua tilausvahvistuksen lähettämisestä. Tilaustuotteiden (PreOrder) toimitusaika on aina pidempi ja ilmoitamme sen sinulle erikseen. Mikäli tuote on varastostamme loppu, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian sähköpostitse. Emme toimita postiennakolla.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen verkkokaupassamme on vapaaehtoista. Tarvitsemme kuitenkin joitain tietoja teistä, voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi.

Käsittely- ja toimituskulut

Toimitusmaksu on 5,90€, joka sisältää pakkausmateriaalit ja toimituksen joko R-pakettina tai postin toimipisteeseen. Boutique Férrer ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Tarkastathan paketin kunnon postivirkailijan kanssa. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet, teethän vahinkoilmoituksen postikonttorissa ja olethan yhteydessä meihin.

Maksutavat

Tilaukset voi maksaa verkkopankkitunnuksilla, laskulla, osamaksulla, luottokunnan myöntämillä luottokorteilla, tai Visa Electronilla Checkout-maksupalvelun (OP Payment Services for Woocommerce) kautta. Checkout-maksupalvelun käyttäminen on turvallista ja helppoa.

Palautus / reklamaatio

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostopäivästä alkaen. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, puhtaita ja muutenkin alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessa ja tuotelaput kiinni. Vaatteita ei saa pestä. Kengissä ei saa olla käytön jälkiä pohjassa. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, ellei tuotteessa ole valmistusvirhettä.

Tuotteen palauttamisen maksaa asiakas.  Pakkaa tuote pussiin / laatikkoon ja teippaa lähetys huolellisesti kiinni. Palautusosoitteen löydät tämän sivun alalaidasta. Mikäli kaipaat lisätietoja palautuksiin liittyen, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse (info@ferrer.fi).

Noutamattomat lähetykset

Noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi sen jälkeen, kun se on jo lähetetty sinulle, nouda lähetys postista ja palauta se meille yllä mainittuja palautusohjeita noudattaen. Veloitamme asiakkaalta jälkikäteen meille aiheutuneet ylimääräiset pakkaus-, lähetys- sekä palautuskulut, kun asiakkaasta johtuvasta syystä lähetys on jäänyt noutamatta Postin noutopisteesta tai R-kioskilta ja se on palautunut meille takaisin.

Ethän epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuotteista, niiden koisttaija haluat muuten apua. Autamme mielellämme.

Palautusosoite on:

Boutique Férrer

Korkeavuorenkatu 11,

00130 Helsinki

Muut ehdot:

Boutique Férrer ei ole vastuussa jos toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy, tietoliikenneverkkojen toimimattomuudesta, tieverkkojen toimimattomuudesta, luonnon ilmiöistä, työnseisauksista / lakoista, poliittisista, tai muista force majeure –syistä.